Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » 16 számjegyű bankszámlaszám....

16 számjegyű bankszámlaszám. Hogy működik?

Figyelt kérdés

Rendeltem vaterán egy könyvet, az eladója visszaírt egy mailt egy 16 számjegyű számmal. Mivel odaírta, hogy melyik banké, ezért én a bank 8 jegyű azonosítóját a cím elé raktam. Így kaptam meg a 24 jegyű számot. A bankban azt mondták ilyen számlaszám nincs, rosszat kaptam! Megkérdeztem még egyszer az eladót, megint visszaírt 16 számjegyet, és ő szerinte jót adott. Tudomásom szerint 24-nek kell lennie. Hogy van most ez?

16/L

(Elnézést a kérdésért, még tapasztalatlan vagyok ezek a téren.)

2009. dec. 22. 12:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

7,23as vagyok NEKEM A KÖZÉPSŐ 8 DB 0!!!Nem kell erősködni, mindenhol máshogy van.

Ha hiszed ha nem, itt van előttem a folyószámla szerződésem rajta a számmal.

2009. dec. 23. 09:59
 12/13 Hintalow ***** válasza:

Jól van, elhisszük, hogy a középső nyolc nulla, még azt is megmondom, hogy Erste bankos vagy, ott van ilyen számlaszám formátum, mégpedig azután kezdték így kiadni, hogy az erste annó megvette a postabankot, a régi postabankos, már erstés számlaszámok még máshogy néznek ki,(2x8 számjegy) az új erstés számokban a középső 8 számjegy nulla, de attól függetlenül az 24 számjegyű, tehát nem lehet lehagyni róla semmit.

Bár ennek már semmi köze az eredeti kérdéshez.

2009. dec. 23. 18:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Az Ersténél valóban van olyan számlaszám, ahol középen vannak nullák, itt nem lehet lehagyni!
2016. dec. 20. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!