16 számjegyű bankszámlaszám. Hogy működik?
Rendeltem vaterán egy könyvet, az eladója visszaírt egy mailt egy 16 számjegyű számmal. Mivel odaírta, hogy melyik banké, ezért én a bank 8 jegyű azonosítóját a cím elé raktam. Így kaptam meg a 24 jegyű számot. A bankban azt mondták ilyen számlaszám nincs, rosszat kaptam! Megkérdeztem még egyszer az eladót, megint visszaírt 16 számjegyet, és ő szerinte jót adott. Tudomásom szerint 24-nek kell lennie. Hogy van most ez?
16/L
(Elnézést a kérdésért, még tapasztalatlan vagyok ezek a téren.)
7,23as vagyok NEKEM A KÖZÉPSŐ 8 DB 0!!!Nem kell erősködni, mindenhol máshogy van.
Ha hiszed ha nem, itt van előttem a folyószámla szerződésem rajta a számmal.
Jól van, elhisszük, hogy a középső nyolc nulla, még azt is megmondom, hogy Erste bankos vagy, ott van ilyen számlaszám formátum, mégpedig azután kezdték így kiadni, hogy az erste annó megvette a postabankot, a régi postabankos, már erstés számlaszámok még máshogy néznek ki,(2x8 számjegy) az új erstés számokban a középső 8 számjegy nulla, de attól függetlenül az 24 számjegyű, tehát nem lehet lehagyni róla semmit.
Bár ennek már semmi köze az eredeti kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!