Nagyobb összeg felvétele OTP-nál, hogyan?
Hello!
Kb. 800.000 ft-ot szeretnék felvenni a számlámról. Ha jól gondolom, akkor OTP atm-ből ez közel 10.000 Ft lenne. Viszont olyat is olvastam, hogy idegen atm-ből ez a díj most fix 1200 Ft körül van. Ez igaz lehet? Más mód gondolom nincs a kettőn kívül, mivel úgy tudom a fiókban, személyesen felvenni még drágább lenne.
6. oldal
Szerintem belföldi idegen bankfiókba menj (az is fix díjas), mert az ATM nagy valószínűséggel nem fog ennyi pénzt kiadni neked.
Előtte mindenképp emeltesd meg a bankkártyád limitjét!
idegen atm-ből mindig drágább felvenni pénzt szerintem, ráadásul limit is van, ami eltérhet a kártyádon megadottól. értsd, van hogy idegen atm nem ad ki annyi pénzt, mint amit amúgy felvehetnél.
kp-ben pénztárból felvenni az OTP-nél még drágább. emeltesd fel a kártyát limitét és vedd ki két alkalommal automatából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!