Szeretnék új bankszámlát nyitni, de már van?
Az OTP-nél van ilyen Junior számlám.Már elmúltam 21 és szeretnék rendes bankszámlát rendes kártyával.Ha bemegyek akkor simán nyitnak egy újat és a régit megszüntetik?Nem kell fizetni érte?
Nagyon nem értek az ilyen bankos dolgokhoz.Ezt a Junior kártyát is alig tudtam össze hozni.Egyszer voltam eddig bankban akkor csak ez a kártya miatt,mert kellett a diákmunkához.
Tök felesleges.
1. Ha betöltöd a 24-et, akkor automatikusan átalakul a számlád "normális"-ra. Nem is kell vele foglalkoznod.
2. Sokkal olcsóbb a Junior számla fenntartása, mint bármi másé. Tehát még rosszul is járnál vele.
"Az OTP drága" megjegyzésre reagálnék:
Összehasonlítottad már a többi bank bankszámla/bankkártya kínálatával és áraival?
Kérdező: bemész az OTP-be és kedvesen elbeszélgetsz az ügyintézővel. Segíteni fog a problémád orvoslásában.
Fizetni (mint bármely más banknál) akkor kell(ene) ha valami többletszolgáltatást kérsz. Ezekek díját egyébként a folyószámládról fogják levonni, helyben semmit sem kell fizetni.
"Egyszer voltam eddig bankban akkor csak ez a kártya miatt,mert kellett a diákmunkához."
Akkor nem értem, hogy miért nem mindegy, hogy hol van a bank :)))
Ezért érdemes körülnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!