18 éves vagyok autót szeretnék venni. Hitelt vehetek már fel autó kereskedésen keresztül? Már dolgozok 17 éves korom óta.1 év munkaviszonyom már meg van.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 2. 18:59
1/5 anonim válasza:
Diákmunkára nem adnak hitelt, max diákhitelt.
De ha nincs pénzed autóra akkor ne vegyél. Átírásra, szervizekre is kell pénz.
Na meg nem jó úgy kezdeni az életet hogy a 18 éves fejjel felvett autóhiteledet kell visszafizetned.
2/5 anonim válasza:
az autóhitel megszűnt, a kereskedő meg nyilván nem adhat szabad felhasználású banki hitelt
17 évesen nem fogsz hitelt kapni, mindenhol magasabb a korhatár, a legtöbb banknál 23-25 év az alsó korhatár
fiatalkorú nem kaphat hitelt, hiszen még korlátozottan cselekvőképes vagy csak
3/5 A kérdező kommentje:
Nem diák munka. Rendes munka vállaló vagyok. Már nagy korú.!
2014. ápr. 3. 14:50
4/5 anonim válasza:
17 évesen még tanköteles voltál, tehát nem értem, hogy lehet meg az 1 év bejelentett munkaviszonyod
nem fogsz hitelt kapni, ebben biztos lehetsz
5/5 anonim válasza:
Nagy tevedes mer en is 16 eves koromig voltam csak tankoteles kedves utolso ( 23 vagyok jelenleg )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!