Névtelenül utalás! Lehetséges?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy bankszámlára utalni,de nem szeretném,ha megtudná,hogy én küldöm!2009. dec. 18. 09:52
1/11 anonim válasza:
Szerintem a pénzmosási törvények miatt nem.Viszont nem mindig ellenőrzik az adatok.
2/11 A kérdező kommentje:
Ajándéknak szánom,de ha megtudja,hogy én küldöm akkor nem fogja elfogadni és visszaküldi!
2009. dec. 18. 10:09
3/11 A kérdező kommentje:
Pedig nagy segítség lenne neki :)
2009. dec. 18. 10:09
4/11 anonim válasza:
első vagyok.
amikor az otp-ben most utaltam, akkor ugyan kértek nevet, de akár mondhattam volna Blaha Lujzát is. nem kértek azonosítót.
Tehát azt mondod Santa Klaus, vagy Szent Jézus még azt is beírják:-))
5/11 A kérdező kommentje:
Jó lenne :D
Köszi a válaszod!
2009. dec. 18. 10:16
6/11 anonim válasza:
De azon nem fog csodálkozni a megajándékozott, hogy honnan lett a szlán a pénz? Csak fel fog tűnni neki, akkor meg úgyis rákérdez, mert én pl nem merném elkölteni azt a pénzt, ami úgy jön a szlámra, hogy nem tudom honnan van.Egyébként ha én valaha fizettem be szlára akármilyen banknál mindig kérték a személyit.De hátha szerencséd lesz és neked nem kérik.
7/11 A kérdező kommentje:
Sajna akkor olyan szerencsém nincs!Akkor megpróbálom máshogy!Végül is érthető,ha kérik az okmányt vmint,hogy a címzett tudja,hogy honnan van a pénz!
De azért köszi :D
2009. dec. 18. 10:23
8/11 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Küldd el nekem, én továbbítom és engem nem ismer :-)
Ha ez nem jó ötlet és ha nincs más, akkor ott a rózsaszínű postai pénzesutalvány.
9/11 A kérdező kommentje:
Ha nyerek a lottón,akkor küldök!Akár a nevemet is ráírom!:D
2009. dec. 18. 10:40
10/11 anonim válasza:
szia ha takarék szövetkezeten keresztül küldöd, nevet nem kérnek
csak a közleményrovatba kell irni pl.boldog karácsonyt.
nevet kérnek de akinek küldöd az nem fogja megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!