Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » K&H trambulin számlacsomaghoz...

K&H trambulin számlacsomaghoz milyen kártyát érdemes igényelni?

Figyelt kérdés

Jelenleg Trambulin Maestro kártyám van, de le fog járni így újat kellene igényelnem. Ha ezt nem teszem meg akkor automatikusan Master Card-ot fognak küldeni aminek elég magas az éves kártyadíja. Jelenleg a Visa Electron-t részesítem előnyben az alacsony díj miatt, de nem nagyon értek hozzá.

Készpénzfelvételre, kártyás fizetésre, paypal-ra, google play-re használnám.

2014. márc. 24. 20:36
 1/6 Michail Mendoza válasza:
0%
Tarokkot.
2014. márc. 27. 09:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Humor a köbön...
2014. márc. 27. 20:06
 3/6 A kérdező kommentje:

Tarokk kártyán kívül esetleg valaki tud ajánlani jobbat?

Egyáltalán mi a különbség a különféle BANKkártya típusok között? Vagy mindegy melyiket igényelem meg?

2014. ápr. 3. 16:52
 4/6 anonim válasza:

Biztos, hogy MasterCardot fognak küldeni? Nekem 2011-ben a lejárat után küldtek egy másik tök ugyanolyan Maestro-t. De mivel sima Maestrot már nem forgalmaznak, ezért valószínűleg Maestro PayPassos-t küldenek majd csereként.

Tudtommal PayPal-ra lehet átutalással is feltölteni.

Google Play-en azt hiszem csak Wallet-tel lehet fizetni oda mindenképpen bank vagy hitelkártyát kell megadni. Tehát valószínűleg számodra marad majd a Visa Electron.

De jó, hogy megláttam ezt a kérdést, mert augusztusban az újabb is le fog járni. Így nekem is érdemes lenne utánanéznem.

Teljes körű tájékoztatás, és a sarkalatos pontok mindig a hirdetményekben vannak eldugva, szóval itt keresgélj:

[link]

Itt találhatsz információt a bankkártyákról és a számlacsomagokról is.

2014. jún. 7. 23:17
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi!

Ez érdekes, mert a testvéremnek meg Mastert küldtek és nem is igényelte.

Ezt találtam trambulinnál:

"a kártyabirtokos a 25. születésnapját követő hó utolsó napját követően K&H MasterCard bankkártyára, 2014. április 1-től

K&H MasterCard PayPass bankkártyára."

"amennyiben a kártyabirtokos a bankkártya megújítását nem kéri, a bankkártya lejárata előtt

legkésőbb 45 nappal a K&H bank bármelyik bankfiókjában jeleznie kell, ellenkező esetben a bankkártya a fentiek szerint

megújul, és a bankkártya hirdetmény szerinti éves díja a bankszámlán kerül terhelésre."

Nekem is augusztusban jár le, akkor ez azt jelenti, hogy pár napunk maradt csak igényelni újat.:)

Ezek szerint ha a paypass lehetőség kell, akkor Maestro PayPass-t kell igényelnem, ha meg a Google Play, akkor meg Visa Electront. A többi meg kilőve mert drágák.

Maestro PayPass-szal nem lehet valahogy Google Play-re regisztrálni? Mert ez az új PayPass fizetési lehetőség jól hangzik, hogy nem kell kóddal vacakolni 5eFt alatt, így már talán én is használnám vásárlásra a kártyámat, mivel eddig viszolyogtam tőle...

2014. jún. 9. 10:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés.

Fel néztem az e-bank-ra és nem tudom, hogy melyik opciót kell választanom ha a Trambulin Maestro kártyámat Visa Electron-ra cserélném.

Van olyan funkció, hogy kártyamegújítás, és van olyan hogy új kártya igénylése. Na most az e-bank felhasználói kézikönyve a kártyamegújításhoz csak annyit ír, hogy ez egy gyors funkció a kártya idő előtti megújításához és csak a kártya lejárta előtt 90 nappal érhető el. Az biztos, hogy Trambulin Maestro-t már nekem nem fognak küldeni (25 év felett vagyok), hanem helyette MasterCard PayPass-ot amit én nem szeretnék, mert drága és nem ad semmi pluszt. És nem tudom, hogy ha a megújításra kattintok, akkor automatikusan Master-t fognak-e küldeni, vagy lehet majd választani?

Tehát más típusú kártya igényléshez mit kellene választanom?

2014. jún. 12. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!