Bankkal kapcsolatos kérdés, valaki =)?
Figyelt kérdés
Szoval az lenne a kérdésem amit nem értek hogy , sokszor olvastam és most is olvasok olyan ügyeket ahol külföldröl vagy belföldröl nem küldik el a terméket egy aukcios portálon vagy valami szolgáltatásért kér pénzt stb..a lényeg hogy valamilyen modon az áldozat az elkövetö számlajára utal pénzt ugy hogy semmit nem kap cserébe (tehát meglopja) és semmi elözménye nincs legtöbbször tehát a hatoság is ezt látja hogy egy két e-mail váltás és füt fát igért aztán küldtem neki a pénzt viszont az egyetlen nyom az hogy megvan a számlaszáma az elkövetöen de más adat nincs rola. Ilyenkor mit tud tenni az áldozat ? és mért verik át a másikat hogyha a rendörség ugy is a számlaszám alapján letudja nyomozni az elkövetött , vagy nem ? Ez az utobbi lenne a fö kérdés amit nem érted hogy mért jo ez ha ugy is kiderül az egész ,vagy hogy tudják megcsinálni hogy nem derül ki mert nem értem, köszi2009. dec. 15. 21:19
1/3 anonim válasza:
Mert eddig 20 e forintig szabálysértés volt a lopás, azzal meg semmit nem foglalkozik a 90%-ban így is bűnözőkből álló "rendőrségünk".
2/3 anonim válasza:
Ha a bankszámlaszám olyan bankhoz tartozik, ahol nem tartják nyílván a számla tulajdonosát (azaz anonim, pl. Svájban vagy kisebb adóparadicsomokban vannak ilyen bankok, a politikusaink biztos ismerik szinte mindet), akkor nem lehet kinyomozni...
3/3 Hintalow válasza:
Minden bank csak rendőrségi megkeresésre ad ki információt, és ha ezt ráadásul egy külföldi bankkal kellene nemzetközi sziten lejátszani, ami szomorú ezt kimondani, de túl drága és nincs rá kapacitás.
Egy banki dolgozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!