Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » American expess karit kaptam....

American expess karit kaptam. Nem tudom, hogy melyik atm fogadja el mert nálunk a faluba a knh atm ki dobta hogy ezt a kártyát nem fogadja el Fehérvár környékén hol van olyan atm ahol fel van tüntetve a logo az atm-en hogy elfogadja?

Figyelt kérdés

2014. márc. 18. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az egy hitelkártya! Azzal kp-t felvenni a legnagyobb őrültségek egyike! A gatyádat rá fogod fizetni. Inkább nézd át, hogyan működnek a hitelkártyák, és utána dönts, hogy használni akarod-e egyaáltalán.
2014. márc. 18. 11:56
 2/2 anonim ***** válasza:

Úristen.

Nagyon helyesen írja az első válaszoló.

ez NEM betéti, hanem hitelkártya, vagyis jelenleg NINCS mögötte fedezet.

Kitől kaptad ezt a "nesze semmi, fogd meg jól" ajándékot, ami után még te fizethetsz éves kártyadíjat és nagyon durva THM-eket??

Azonnal add vissza a "kedves" ajándékozónak, amilyen gyorsan csak tudod és inkább kérd, hogy ha adni akar valamit, akkor ne csak kötelezettséget adjon, hanem valóban ajándékot (akár vásárlási utalványt is).

Örülj neki nagyon, hogy nem tudtál készpénzt felvenni róla, egyrészt, mert:

- vissza kell fizetni

- durván kamatostól kell visszafizetni

- a készpénzes tranzakcióknak hitelkártya esetében sokezres külön költsége van (nem erre való)

Nem tudom, hány éves vagy, ha 18. év alatti, akkor megértem, hogy ez valami nagy ajándéknak látszik, de a valóságban nem az.

Ha elmúltál 18. éves, akkor nagyon sajnálom, hogy kimaradt az életedből ez a hitelkártya/betéti kártya/kinek a pénzét milyen áron költöm lecke a pénzügyi kultúrából.

Nincs semmi veszve, azonnal szüntesd meg, pénz nélkül, hitelbe ne vásárolj fogyasztási cikkeket. Butaság.

2014. márc. 18. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!