Nem szeretnék potyára menni. Pontosan mi kell a babakötvényhez?
Figyelt kérdés
Hiába hívom őket nem veszik fel, és az on-line kapcsolatra sem válaszolnak.
Apuka vagyok, és szeretném tudni, hogy mi kell a babakötvény intézéséhez? Anyától kell nyilatkozat? Babának milyen adatai és papírjai kellenek? És hogyan tudom a már meglévő START számlához csatolni a további megtakarításokat? Azt ők tudják automatikusan, vag nekem kell a számla adatait felkutatnom?
2014. márc. 9. 09:18
1/5 anonim válasza:
Automatikusan nyitja az államkincstár. Nincs semmilyen teendő vele.
2/5 A kérdező kommentje:
nem olvastad el figyelmesen a kérdésemet. Ezt én is tudom. De szeretnék rendszeres megtakarítást rátenni még pluszban.
2014. márc. 9. 12:48
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Az OK, hogy írja. Én is megtaláltam! De sokszor előfordult már velem, hogy helytelen információt oszottak meg velem hiatalos szervek az interneten, sőt olyan is, hogy két ügyintéző tök mást mondott. Ezért szerettem volna megkérdezni telefonon, de fél óráig csak zenét hallgattam. Gondoltam megkérdem itt, hátha járt valaki hasonló cipőben.
2014. márc. 10. 13:30
5/5 anonim válasza:
3-as vagyok.Azért linkeltem ,mert mi 5 éve nyitottunk ilyen számlát,hátha változtak azóta a szabályok, akkor még lehetett bankoknál is,nekünk is ugyanezek a papírok kellettek.Ha jól emlékszem akkor a születési anyakönyvi kivonat is kellett,de ebbe nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!