Tudnál segíteni Fundamentás témakörben?
ha önerőnek kell, akkor axa-s számlát nyiss: 6 százalékos kamat lekötés nélkül, és gyűjtsd arra a pénzt ;)
A fundamenta eg ytöbb éves program
Amúgy hogy is van ez a Fundamenta?
Jó mondjuk megkötjük 4 évre pl. havi 20 ezerrel....és ?
Havi 20000 forintot befizetsz. a befizetéseid után évente kapsz 30%os állami támogatást (ergo, mintha a pénzed 30%os éves kamatra lenne betéve)+ még egy minimális kamat is van rá.
Van egy bizonyos szerződés összeg. 4 év múlva vagy felveszed a teljes szerződéses összeget és még kb 5-6 évig fizetsz részleteket.De ezek fix összegek, nem változnak.
De dönthetsz úgy is, hogy 4 év múlva csak azt az összeget veszed fel, amit befizettél és az állami támogatást.
Biztosításokkal is foglalkozunk (posta), de szerintem ez a legjobb megtakarítási termék, pláne, hogy most megszűnik az adókedvezmény az életbiztosítások után.Tényleg tudom ajánlani,nekünk is van.
A kérdést szerintem onnan kell megközelíteni, hogy mekkora az az önerő ami most rendelkezésetekre áll és mennyi az amit a következő évben még félre tudtok lenni.
Erre ahogy írták, egy netbank nélküli axa számla tökéletesen megfelel.
Az előző fundamentás hozzászólás ismertető pontatlan, de a lényege az, hogy ezek valóban 4-8 éves programok, és bár ott az állami támogatás, nem jelenti az, hogy mindenkinek minden körülmények között meg kell kötnie.
utsó előttó vagyok.
sajnos pár sorban nem tudom azt leírni, amit mi40-50 oldalas oktatásban tanulunk erről.De miért pontatlan?
Már miért nem igaz. A befizetett összeg után 30%os állami támogatást kap.
Ha havi 20000 forintot tesz félre, akkor 72000 forintot tesz hozzá az állam évente.
Tehát ez olyan, mintha a pénzed 30%on kamatozna.
Mivel több éve kötök FULÁt, ez így van. Tudom, hogy ez nem kamat, de mégiscsak ahhoz lehet hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!