Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Újságosnál pénzfelvétel...

Újságosnál pénzfelvétel kártyás vásárlásként?

Figyelt kérdés

Nemrég az újságosnál felajánlotta az eladó, hogy vegyek fel nála készpénzt ezzel mindketten jól járunk, mert nekem ingyenes mivel kártyás vásárlásként fog szerepelni, neki pedig nem kell bevinnie a pénzt a bankba.

A kérdésem az lenne, hogy az ilyen "kártyás vásárlás" is beleszámít a hitelkártya visszatérítésbe, pontgyűjtésbe? Mert akkor minden nap elviszem tőle a napi bevételt este, másnap a bankban befizetem a saját számlámra és így korlátlanul gyűjthetek pontokat, hitelkártya pénzvisszatérítést stb. Konkrétan a wizz air kártyás pontgyűjtés feltételeit megnéztem, de nem találtam benn semmilyen havi korlátot a pontgyűjtésre vonatkozóan.

Működhet ez így?

2014. febr. 26. 05:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!