Anonymus14 kérdése:
Pay Pal. Az lenne a gondom hogy?
Figyelt kérdés
...nem rég regisztráltam a paypal-ra. És szerettem volna rá pénzt küldeni de mivel nem volt bankszámlám se bankártyám így Top Up menübe lekértem az infokat. Az nap be is mentem egy bankba és elküldtem a megadott bankszámlaszámra az öszeget csak hogy nem írtam a megjegyzésbe a Transfer ID-met. Mivel nem tudok angolul nem hívtam a paypal-os telefonszámot. Mit tegyek?2014. febr. 21. 22:02
1/1 anonim válasza:
Buktad a pénzt valószínűleg. Főleg ha nem tudsz beszélni sem velük.. azért próbálj összedobni nekik egy emailt legalább.
Egyébként meg top up menüben: "Important! The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, which we have as XY. Read more"
Azaz a saját néven lévő bankszámláról tudsz csak utalni, másképp nem fogadják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!