Anyámnak a bankszámlakivonatot én is ki kérhetem az otp-nél, vagy nekem nem adják ki?
Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 20:52
1/8 anonim válasza:
Ha nincs meghatalmazásod, vagy nagyon jó ismerősöd a bankban akkor nem fogják kiadni. Elég logikus, hiszen akkor mindenki kikérhetné más ember banki adatait.
Kérdezd meg a bankot, hogyan kell ezt intézni. Valószínűleg elég egy kézzel írt meghatalmazás is.
2/8 anonim válasza:
meghatalmazás nélkül nem
kell két tanú rá
3/8 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm
2014. febr. 22. 13:10
4/8 anonim válasza:
Ha te is tulajdonosa vagy a számlának, akkor minden további nélkül kiadják. Nem tart sokáig elintézni ezt.
5/8 A kérdező kommentje:
igen, én is arra kapom a fizetésem
2014. febr. 23. 13:08
6/8 Palotás Imre válasza:
Minek a számlakivonat? Váltsatok olyan számlára, amin nem küldik, és kérjetek internetes hozzáférést. Ez még olcsóbb is. És így akkor töltöd le magadnak, amikor éppen kedved szottyan rá, hogy megnézd.
7/8 Dudok Andrásné válasza:
Azért,hogy arra kapod a fizetásed, attól még neked semmi 'közöd' az ő bankszámlájához!!Nagyon veszélyes játék a közös bankszáma is.Volt olyan ismerősöm, aki elmenekült otthontól 2 pici gyerekkel és a férje perceken belül az automatánál termett,de sorolhatnám a példákat.
8/8 A kérdező kommentje:
már megoldtuk, de azért köszönöm
2014. febr. 25. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!