Érdemes emiatt Euro alapú számlát nyitni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni. Jelenleg csak forintszámlával rendelkezem, ugyanakkor amennyiben egy összeget euroban utalnak nekem, és azt euroban is kell továbbutalnom, de csupán egyszeri alkalommal... érdemes emiatt külön egy euro alapú számlát nyitni? Vagy a kétszeri átváltásból adódó költségek nem nagyobbak a forintszámlánál, mint egy euro alapú számla rövid idejű fenntartása?
Remélem érthető voltam :) Tudom, hogy valamennyire mindenképpen ráfizetéses a dolog, de nyilván a jobbik megoldást választanám.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
2014. febr. 18. 14:38
1/1 anonim válasza:
Érdemes lehet euró számlát nyitni, főleg ha nagyobb összegről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!