Van olyan magyar cég, amelyik bankkártyás elfogadást tud biztosítani egy erotikus honlapon?
Figyelt kérdés
Mert eddig nem jártam sikerrel, ahogy meghallották, hogy erotikus oldal egyből nemet mondtak. Külföldi céget találtam, de magyar jobb lenne. Szóval ha tud valaki ilyen céget az légyszi írjon. Köszönöm2009. dec. 9. 19:08
1/4 anonim válasza:
milyen cégre gondolsz? szerződsz a bankkal és kapsz egy SDK csomagot amit beépítesz az oldaladba, igaz kell hozzá programozó tudás.
2/4 A kérdező kommentje:
Beszéltem már bankkal is, de pl a cib se hagyta jóvá, hogy erotikus oldalba építsük be a bankkártya elfogadó rendszerüket. A programozást meg úgy is egy céggel csináltatom szóval ez nem lenne gond.
2009. dec. 9. 19:55
3/4 anonim válasza:
akkor nézelődj bankkártyás erotikus oldalakon, hogy ők kivel szerződtek
de a legtöbb helyen utánvétesek meg átutalásosak.
4/4 A kérdező kommentje:
nézelődtem ott is, de az összes külföldi céggel szerződött :S
2009. dec. 9. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!