Bankszámlaszámra az is utalhat akinek nincs ilyen száma?
Tehát a bankban fizetek kp-ban hogy az általam kívánt számra menjen pénz.És ilyenkor ő hogy azonosítja be h kitől érkezett?A közleménybe kell beíratni a nevem?
És mindegy hogy milyen bankba megyek vagy ez attól függ hogy akinek küldeni akarom milyen banknál van?
Elég fiatal vagyok (17)sosem utaltam pénzt,de remélem sikerülni fog és nem is égek be :)
köszönöm a hasznos és jó válaszokat!
postáról is lehet utalni bankszámlára, de elég magas a díja.
volt, akinek úgy utaltam pénzt, hogy készpénzzel bementem a bankjába (erste), befizettem, és azonnal a számláján volt az összeg. meg kell kérdezned annál a banknál, ahol annak az embernek van a számlája, akinek utalni akarsz...
Ha ahhoz a bankhoz mész, ahol a vezetett folyószámla van, akkor rögtön megkapja az átutalt pénzt és ingyenes. Ha más bankhoz mész be, akkor 1-2 munkanap, de akkor annak díja van.A postán piros csekken is tudsz befizetni bankszámlára, természetesen ennek is díja van, és 2-5 munkanap, míg a számlára jóváírják.
Közleményben meg írhatsz bármit, csak tömör legyen és lényegretörő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!