Az APEH felé van 650. 000FT-os tartozásunk, elvihetik az autót?
Természetesen mindenki sajnálja a rossz helyzetbe került embereket.
Viszont ettől még nem lesz igazad.
Van egy jogosan keletkezett NAV tartozás, ezt behajtják , jogosan.
Lehet bujkálni, időt húzni, bohóckodni, ha úgy tetszik akár meg is verheted a kiküldött behajtókat. Jobb nem lesz, a tartozás nő, és idővel behajtják.
nagyja részt ezért mennek ki az emberek külföldre mert nem bírják fizetni a hiteleket meg adókat meg mindent. alig van már magyar országon magyar. a romák meg románok egyre jönnek csak be, meg az Orbán hozza meg a romákat hogy a választáson legyen aki rá szavaz. már több a bevándorló mint aki hivatalosan ide született és ide tartozik, és ez a munkanélküliség teszi tönkre az országot, ha lenne megfelelő munkahelye mindenkinek, és mindenki jól keresne akkor nem lenne probléma ez.
hiá
Szeretem ezt a témát amugy.
Én nem megyek szavazni, szóval nem érdekel sem Orbán Viktor, sem a többiek.
Mivel nem várom el egyik párttól, személytől sem ,hogy változtassa meg az életemet. Illetve lehetősége sincs igazából erre másnak.
Magamtól várom ezt, nem pártoktól, másoktól.
Ha úgy érzed a te életed attól lenne jobb, ha külföldre mész, tedd.
Neked kell megváltoztatni az életed, olyan módon amit te jónak látsz. Olyan dolgokban keresd a hibát, ami rajtad múlik, ne mindig másra mutogass, mástól várj csodát, mert nincs igazad.
A közmunkás termel hasznot. Nem fociznak egész nap a grundon, hanem hasznos dolgokat végeznek.
Az, hogy több a román, mint a magyar, teljesen nonszensz. A románok nem akarnak Magyarországra jönni. Miért is jönnének? A magas adók, az alacsony fizetések és a munkanélküliség miatt? A fenét, mennek Angliába meg Franciaországba, Hollandiába. Ott sok a bevándorló, nem nálunk.
Aki külföldre megy tőlünk, az jellemzően az alja népe, aki képtelen nálunk boldogulni.
A rossz pénzügyi döntésért Te vagy a felelős nem az ország.
Nekünk is volt deviza hitelünk eladtuk a lakást, autót azt lementünk Borsodba, ott tudtunk házat venni a maradékból. 200 000 Forintos autónk van és képzeld elmegy a boltig, csajozni is lehet vele mert piros. :) Nem siránkozni kell hanem megoldani a helyzetet, Mamád ápolása mellett dolgozhatsz az interneten rengeteg lehetőség van amivel tudsz 30-50 ezer forintot keresni havonta, napi pár óra munkával. Igen dolgozni kell vele nem a szidott állam segélyén tengődni. Tapasztalatból írtam az internetes munkát és nem a reklámnézegetős oldalakra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!