Miért nem tudom használni a bankkártyámat PAYPAL-on?
Figyelt kérdés
Eddig nem tudtam mi az a 4 jegyű szám amivel igazolni kell a kártyát ezért letiltották a kártyámat, elküldtem minden adatot(személyi, bankkártya másolat) és paypal következőt írta:OnJan 8, 2014, you authorized a 400 HUF or equivalent charge to your MasterCard X-8385 card so we know it's yours. The charge has created a unique 4-digit code on your card statement, which you'll need to enter on the PayPal website to complete the card confirmation process. When you've confirmed your card, we'll refund the charge into your PayPal account.2014. febr. 8. 17:34
1/8 anonim válasza:
Nem letiltva van a kártyád, csak még nem igazoltad vissza, hogy az a tied.
A Paypal ráterhelt a bankszámládra jan 8.-án egy 400 Ft-os tranzakciót. A banki számlakivonaton a tranzakció részleteinél lesz egy négyjegyű szám, azt meg kell adni a Paypal fiókodnál. Ha megadtad, visszateszik a 400 Ft-ot, és onnantól kezdve használhatod a kártyát.
2/8 A kérdező kommentje:
ezzel tisztába vagyok,de sajnos nem terhelték le 400ft-tal csak régebben, most már megvan a 4 jegyű szám,csak az a baj hogy nem adhatom hozzá a kártyámat paypal-hoz mert túl sokszor próbálkoztam így a 4 jegyű számot sem tudom beírni ugyebár?
2014. febr. 9. 20:29
3/8 anonim válasza:
Milyen kártyád van? Mert nem mindegy!
4/8 A kérdező kommentje:
otp junior (mastercard),nem dómbornyomatos
2014. febr. 18. 13:52
5/8 anonim válasza:
Hát akkor ez a baj. Vagy dombornyomott kártya kell hozzá (pl. ilyen: [link] )
vagy webKártya.
6/8 anonim válasza:
Egyébként ha dombornyomott kártyád lenne akkor betelefonálsz a bankod call centerébe és nekik már látniuk kell azt a bizonyos 4 számjegyet a kártyás tranzakció részleteiben (így gyorsabb).
7/8 A kérdező kommentje:
eddig hozzá volt adva a kártyám,tudtam használni is csak nem erősítettem meg így korlátolt volt a fizetés nagysága,szóval nincs gond a dómbornyommal,30ezer fölött akartam vásárolni ezért meg kellet erősítenem,nem voltam tisztában h mi az a PPCODE ezért 3 szor elhibáztam,mostmár tudom el is küldte a paypal de nincs hova beírjam
2014. febr. 19. 16:51
8/8 A kérdező kommentje:
mert a kártyát nem tudom hozzá adni
2014. febr. 19. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!