Ha én pénzt szeretnék utalni a magyar államkincstárnak akkor először saját OTP bankszámlámra kell utalni a pénzt és utána tovább az államkincstárnak?
Mennyi idő mire át megy a saját számlára a pénz?
Nekem OTP bankszámlaszámom van , de most jelenleg nincs rajta pénz, de utalnom kéne a magyar állam kincstárnak pénzt.
A kérdés az hogy ha OTP bankba megyek utalni de nem az az OTP bank ahol számlát nyitottam hanem az ország másik felén van, ott lehet e saját számlára tenni pénzt és tovább küldeni a magyar állam kincstárnak?
Mikor lesz az rajta a pénz saját számlámon , már azonnal?
És még az nap alkalommal tovább is tudom küldeni a pénzt?
Bármelyik magyarországi
OTP fiókban be tudsz fizetni a számládra. Az azonnal megjelenik a számládon jóváírva. Nem szükséges abban az OTP fiókban megtenned, ahol a számládat nyitottad.
Ha interneted beadsz egy belföldi forint átutalási megbízást, az munkaidőben 4 órán belül az államkincstár számlájára kerül.
Ha papíron adod be az átutalási megbízást bármelyik magyarországi OTP fiókban, akkor a következő munkanapon érkezik meg az államkincstárba.
Él még a bankszámla fiókom ha nem volt adatforgalom 7 hónapja?
Az az 7 hónapja nem megy rá 1 ft se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!