Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Fel tudok venni ingyen pénzt?

Fel tudok venni ingyen pénzt?

Figyelt kérdés
20-án nyitottam egy bankszámlát de még nincs kártyám...az ingyenes készpénzfelvétel csak atm-ből lehetséges? ha nincs kártyám akkor én nem tudok? vagy a szerződésben van egy kód? amúgy a buda takaréknál vagyok
2014. jan. 31. 23:55
 1/2 anonim válasza:
Úgy tudom, akinek még nincs bankkártyája, az a bankfiókban tud felvenni ingyenesen pénzt. Persze azért kérdezz rá a bankban, mert lehet, hogy tévedek.
2014. febr. 1. 06:19
 2/2 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem legkésőbb a hét elején megjön. Bár már ennyi idő alatt meg szokott jönni.

Akinek nincs bankkártyája a jogszabály bevezetésekor az a fiókban is ingyenesen vehet fel, amíg nem csináltat bankkártyát.

De neked már folyamatban van, így nem hinném, hogy rád vonatkozik.

Szerintem ha kedden sem lesz meg, érdeklődj!

2014. febr. 1. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!