Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Este 8órás utalást reggel...

Este 8órás utalást reggel mikor kapom meg?

Figyelt kérdés

Tegnap este 20 órakor utalt nekem egy ismerősöm pénzt, bankon belüli utalás, tehát egy banknál vagyunk. Ő netbankról indította.

Hogy lehet az, h ma 9:05-kor még nincs nálam? Hazudott? vagy mikorra kell megérkeznie?

#utalás #bankon belüli
2014. jan. 31. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Elvileg bankon belül azonnal meg kéne jelenni a pénznek, de a 4 órás limit miatt, legkésőbb délig.

(reggel 8-tól indul a banki nap)

2014. jan. 31. 09:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Este sosem szokott megjönni-ezt tudom, reggel 8ra vártam az smst...de ezek szerint várjak délig, mielőtt szólok neki, h nem utalta...
2014. jan. 31. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Már szólhatsz neki, hogy nem utalta. Ha nincs a számládon, nem is lesz már.

Az összegnek legkésőbb reggel, a banki rendszer nyitásakor (ez legkésőbb 8 óra) a számládra kellett kerülnie, ha bankon belüli utalás volt. A négyórás szabály a bankközi, InterGiro2 rendszerre vonatkozik.

2014. jan. 31. 10:11
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos eddig semmi!
2014. jan. 31. 10:55
 5/5 anonim ***** válasza:

akkor este nem indították el a trnzakciót!

Bankon belül azonnal, kívül reggel 6-7kor a számládon kellett volna lenni

Ha takarékszövetkezetből utaltak, több idő lehet

2014. jan. 31. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!