Paypal bankkártya csatolás?
Sziasztok. A minap csináltam egy paypal számlát és hozzá akartam csatolni egy bankkártyát.
Hozzá is csatoltam de ezután bejött egy olyan hogy meg kell erősítenem. És valami 400ft-ot vonnak le. De nem úgy volt hogy a paypal ingyenes?
Nem vagyok nagy angolos úgyhogy ebből csak egy töredékét értem, kérlek segítsen aki ért hozzá hogy most mit kell csinálnom.
Ha esetleg visszavonom vissza akpom a 400ft-ot?
Az üzenet:
Please check the summary of financial activity provided by your card issuer again in a day or two - sometimes there's a slight delay. If you can't check your summary online, check the paper summary from your card issuer when it comes in the mail (this can take up to 30 days). You will find the charge from PayPal with a 4-digit code.
Log back in to your PayPal account and click Confirm my debit or credit card
Enter the 4-digit code from your summary of financial activity provided by your card issuer.
We'll refund the 400 HUF or equivalent charge into your PayPal account within 24 hours after you confirm your card.
Köszönöm a válaszokat :)
És mit kell vele csinálnom? :D
Tényleg, nagyon sajnálom hogy ilyen idióta kérdéseket teszek fel de nem tudok angolul csak nagyon alapokat, németes vagyok.
Ne csatold a bankkártyád.
Ha megadod az adatait, akkor is megterhelheti a PayPal a számlád, ha nem akarod.
Inkább intézd átutalással. Akkor senki nem fér hozzá a számládhoz!
Nagyon kis különbség megoldani, de hatalmas különbség biztonsági szempontból.
Lehet hogy maradok az átutalásos módszernél. Köszi a választ :)
Szóval akkor hogyha nem foglalkozok ezzel a 400ft-al akkor nem csatolódik a paypalhoz a bankkártyám? Vagy mit kell vele csinálnom hogy ne csatolódjon ösze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!