Érdemes úgy diákszámlát nyitni, hogy nincs rendszeres bevételem? Milyen banknál?
Figyelt kérdés
Nézegettem a bankokat, de nincs semelyiknél rendesen leírva, hogy miért (vagy inkább miért ne) válasszam. Alkalmi diákmunkát szoktam vállalni, meg a netről vásárolni, ahhoz kéne. Lehetőleg minél kevesebb havidíjjal. Az Erste bankot néztem, hogy ott csak 17 Ft... Segítsetek! :D
18/L
2014. jan. 26. 19:25
1/3 anonim válasza:
Most alaposan befosattál, hogy változott az erste díjszabása, de nem tudom te mit láttál az ersténél hogy 17forint, mert én ingyenesnek látom.
Ha nyitsz, én az erstét ajánlom.
2/3 anonim válasza:
Érdemes, sőt pl. felsőoktatásban kötelező is.
Erste diákszámla a legkedvezőbb.
Ha nem használod, költsége nulla. Károd nem lesz belőle. Ha átutalsz, stb... akkor is alacsony.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, megnyugtattatok! :)
2014. jan. 28. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!