Létezik olyan bank, ahol bitcoint lehet venni és eladni? Nem on-line szolgáltatás, hanem valódi bank?
Ha bankot rablók az is pénzbe kerül mert kell eszközöket vennem de ettől még nem fogok érteket teremteni!!!
Másiktól meg kérdezném, hogy legális fizetőeszköz? Mert erre egyöntetűen a válasz, hogy NEM!!! Ami meg nem legális az gyakorlatilag lehet illegális is... Bocsi, hogy nem noname oldalakról tájékozódok (amúgy nem csak az indexet, hvg, napi gazdaságot, világgazdaságból tájékozódok hanem a Financial Times és The Wall Street Journalból és az érintett amiből idéztem azt meg a bitcoin.huról olvastam tehát azzal nem lehet vádolni hogy csak 1helyről informálódok)akik azt fújják amit Te is! DE kérlek mondj egy elismert hozzáértő embert vagy sajtó terméket akik azt állítják 100%ban, hogy ez a jövő és ez valós korrekt jó fizetőeszköz?!!! Kína a nagy korrupt és egyéb dolgokról híres ország is kiszállt ebből azért elég sokat mondanak kellene lenni! Nekem mindegy mibe ölitek és vesztitek el a pénzeteket! Lényeg mivel nem valós fizető eszköz bankban nem foglalkoznak vele!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!