Bankszámlaszám alapján név, adatok?
Lehetséges-e valamilyen úton kideríteni egy ember adatait a bankszámlaszáma alapján? Interneten vásároltam tőle, és én jóhiszeműen előre utaltam, mivel elég sok jó értékelése volt az illetőnek, hogy az üzletei sikeresek. 2 héttel a pénz utalása után semmi hír a vásárolt termék felől, ráadásul nem reagál semmilyen megkeresésre.
Egyetlen adat amit tudok róla az a abnkszámlaszáma és az online használt nickje, de ez utóbbival nem sokra megyek.
Nem volt hatalmas összeg szerencsére, de azért mégis csak bosszantó, nem is kicsit.
A számlaszám alapján még ha a bankot tudjuk is, hol vezetik a számlát, fizetési titok és a bank nem adhatja ki a személy adatait.
Vagy rendőrségi feljelentés alapján a rendőrségnek adnak ki adatokat, vagy ha interneten rákereshetsz google-n a számlaszámára különböző formákban (egybeírva, 3-szor nyolc karakter kötőjellel vagy szóközzel elválasztva), hátha egyszer valahol megadta az adatait a számlaszámmal vagy egy sorstársad már megtalálta.
Elég hihetetlen a leírásod.
Banki utaláskor nem csak a számla számot kell megadni, hanem a számlatulajdonos nevét is.
A leírásod alapján te nem tudod a nevét, csak a számlaszámát. Akkor hogyan tudtál előre utalni. A számlatulajdonos neve egy kötelezően kitöltendő mező utaláskor...
Nem igazodok el a kérdéseden, mert ellentmondásokat tartalmaz.
A vaterán, vagy melyik portálon vásároltál? (Már ahol értékelések is vannak... Mi volt a nickje az illetőnek?)
A(z) 11773449 számhoz tartozó bank:
OTP Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei LAFO f
4400 Nyíregyháza, Rákóczi út 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!