Egy nagyobb lottóötössel érdemes a pénzügyi tanácsadó igénybevétele, vagy fölösleges? Minden oldal mást ír.
Hozzáértő szakember/emberek véleményét mindig érdemes meghallgatni. Egy valamit nem szabad elfeledni, a végső döntést mindig a megbízó ügyfél hozza meg. Rá kell bólintania (hivatalos beleegyezése szükséges).
Ezt a döntési jogot soha, de soha nem szabad átengedni másnak! Mert, ha megteszi az ember, akkor annyi erőből oda is ajándékozhatja a pénzét a "szakembernek".
Jómagam határozott, kissé önfejű ember vagyok. Soha nem engedném meg, hogy mások döntsenek helyettem. Tanácsokat, ötleteket viszont meghallgatom. De a döntés az enyém!
A tanácsadókat pedig nagyon meg kell válogatni. Attól, hogy valaki önmagára rámondja, jó szakember az attól még nem lesz az. /manapság bárki alapíthat egy céget és kinevezheti önmagát cégvezető vezérigazgató főtanácsos elnöknek :-) / Ez vonatkozik az egyszerű kőművesre és a pénzügyi tanácsadóra is.
Teljesen mindegy mire adok ki pénzt, azt jól megfontolom ÉN, hogy mire, kinek, mennyit!
11-es vagyok ismét
Azt sem szabad elfeledni, akinek pénze van, az diktál!
Ha Én bemegyek egy céghez, ha Én vagyok az Ügyfél, aki odaadja a pénzét, akkor igenis nyalják ki a..., vagyis ugráljanak körbe. Ha nem teszik meg, ha nem érzem, hogy én dominálok, akkor viszem a pénzem máshoz.
Az vállalkozás amelyben nincs egy cseppnyi alázat, azok lehúzhatják a rolót.
Személy szerint, ki nem állhatom azokat akik első látásra megítélik az embereket, majd egy képzelt helyzet alapján lépnek fel vele szembe. "Nem a ruha teszi az embert." - szól a közmondás. Pedig sokszor az alapján ítélkeznek sokan. Eszükbe sem jut, hogy az illető pl. épp olyan tevékenységet folytat, amihez nem fogj a legdrágább öltönyét vagy estélyiruháját felvenni. Kertészkedéshez, magam is kertésznadrágot (munkásruhát) veszek, sportoláshoz tréninget. Attól még meg van a bankszámlám, és a befolyásom is. :-)
@18:06
Te se nagyon vagy jártas a pénzügyekben...
Aki nem ért hozzá, tegye bankba éljen a kamatokból, amíg megemészti mi is történt!
Különben úgy jár mint a többi lottó nyertes csövesként a híd alatt, olvasgassál utána kedveském, mi lett az eddigi nyertesek sorsa. Hány kiváló tanácsadójuk csinált nekik 100milliós hiányokat, hamar elmegy a pénz ha hirtelen felindulásból költesz, vagy netes pénzügyi gurukra hallgat az ember ...
Bakker, pénzügyi tanácsadó bárkinek érdemes, nem kell ehhez lottóötös...
A lehető legrosszabb eshetőség, hogy számodra kedvezőtlen hitelt vagy megtakarítást sóz rád. De ezzel mindig is számolnod kell, ha nem vagy hajlandó a saját időd jelentős hányadát a pénzügyeidre szánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!