Barátom azt mondja, hogy ő azé nem vásárol bankkártyával az interneten mert lelopják a pénzt. Mennyire igaz ez? (Többi lent).
Figyelt kérdés
Mondtam neki, hogy nem fogják mert nagyobb oldalaknak (steam,g2a) minek kellene nekik 100e forint a számlájukról.Erre ő azt mondta, hogy van egy "kémprogram" ami figyeli hogy mikor utalsz és akkor lelopják a pénzed. Mondtam neki, hogy akkor ott van a paypal de erre azt mondta, hogy ott is lelopják mert ha utalod a pénzt akkor egy "kémprogram" lefogja lopni a pénzed. Mekkora esély van arra, hogy lelopják nagyobb cégek a pénzt? Mert nem hinném hogy pont tőle fogják ellopni a pénzt.2014. jan. 15. 14:54
11/13 A kérdező kommentje:
Inkább ráhagyom mert aztán az én hibám lesz ha a "kémprogrammal" elviszik a pénzüket. :D
2014. jan. 15. 18:39
12/13 anonim válasza:
De még te se érted szerintem, megfogalmazásodból ez derül ki. Nem viszik sehova mert a kártyás vásárlás nem úgy működik, mint a készpénz hogy ellopják és így jártál.
Ezen felül pedig a maximális biztonság érdekében van kifejezetten netes kártya aminél a limitet csak vásárlás előtt emeled meg!!
13/13 A kérdező kommentje:
Én értem.Fizettem is már jó párszor csak a haverom nem érti meg.
2014. jan. 16. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!