SOS! Szerintetek van ilyen? Az OTP-s A-hiteles hitelkeretet lecsökkentették, pedig több pénz jött rá a hónapban.
Akárhogy is számolunk, semmi magyarázat nincs rá.
104 000 volt a keret eddig, 1 éve kértük. Gyes+2 családi pótlék:52 000. Szóval a kétszeresét kértük. November hónapban ráment (mindegy, hogy hogy) 212 000 ft. És a hitelkeretet visszavették 66 000-re.
Holnap megyünk a bankba, de hátha addig vki tud vmi okosat mondani.
Ez az 52 000 állandó, sőt több (lakásfenntartási tám.+ 7000), pláne, hogy 3. gyerek is született, és több csp. jött/jön.
Na, majd ma kiderül és megírom. Csak az a szemétség, hogy szó nélkül és karácsony előtt.
Benne van a szerződésben, ha kevesebb pénz jön rá/ v. több, automatikusan csökkentik/ emelik. Kérdezés nélkül. De nem csökkent nekünk a bevételünk.
nna. Az van, hogy mindig mínuszban voltunk, meg még mínuszabban, mert kamat, hitelköltség stb. Így felére csökkentették a hitelt. És valami pár havi átlagot vettek figyelembe, mindig több jött, mint 52 000, és így lett 66 000 a nagyátlag.
Mindenki figyeljen arra, hogy 2-3000-et hagyjon rajta a számlán, akkor nem jár így.
Köszi a válaszokat. Minden jót.
utolsónak: marha jó! De jó, hogy csak a kisösszegekkel foglalkoznak, a milliárdos csalások meg elsikkadnak. Valószínű, sok kicsi sokra megy alapon a kisemberek fizetik meg a nagyemberek csalásait.
Jó, tudom, mikor a hitelt felvettük, már akkor nem a saját pénzünket költöttük. Csak valahogy lehetett volna ez januárban is.
Köszi, hogy megírtad nekünk! :)
Én még sosem vettem igénybe hitelkeretet, pedig szinte havonta megkeresnek vele. Van értékpapírom és hosszú távú lekötésem náluk, gondolom látják, de a folyószámlámon csak a gyed-meg a családi pótlék bevételt látják, és a költekezéseimet. Hó végére persze semmi sem marad a számlámon, ezért mindig kínálgatják a hitelüket.
De nem kell. Utálok tartozni, és utálom azt nézni, hogy a következő gyedem megint megy a hitelkeretre... Inkább beosztom ami van, pedig nem könnyű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!