Lehetséges, hogy nem kaptam bankszámlaszámot?
Figyelt kérdés
Online igényeltem az OTP banktól junior kártyát, tegnap jött az sms, hogy elkészült és mehetek érte. Kb. egy órája vettem át a kártyámat, viszont a pin kódon kívül semmit nem tudok, nem adtak. Gondoltam be kell lépni az OTP oldalán és ott lesz, de nem. Egyetlen papírt kaptam, amit körbe kell tépni és benne van a pinkód. Nem kérdeztem rá a bankszámla számra, azt hittem azt is feltüntetik a pinkód mellett valahol. Egy szerződést kellett még aláírnom, ezen kívül semmi. Lehet, sőt biztos, hogy én rontottam el valahol, de tudtommal semmi szerződést, iratot nem hagytam ott a bankban, amikor átvettem a kártyát. Van rá mód, hogy megtudjam a bankszámlaszámomat? Ha nincs, akkor persze visszamegyek és érdeklődöm.2014. jan. 10. 16:53
1/3 anonim 

válasza:

Ha bejelentkezel online ott nem tartalmazza a számlaszámod? Ha van bankkártyád akkor 100000% hogy van számlaszámod is. De ha nem találod hívd fel az OTP-t, de egyébként kéne kapnod "kötvényt" vagyis egy szerződést ahol látszik minden!
Nincs OTP-m nem is lesz soha mert egy elb*szott szar fos hulladék bank! :)
2/3 anonim 

válasza:

Biztos, hogy kaptál bankszámlaszámot (mármint olyan értelemben, hogy létezik ez a szám).
Amit aláírtál szerződés(eke)t, abból neked is kellett kapnod egy példányt, azon rajta kell, hogy legyen a bankszámla száma. Ha ezt nem találod / nem vetted át / otthagytad, akkor szerintem a legcélszerűbb befáradnod egy OTP fiókba.
3/3 A kérdező kommentje:
Egy nyilatkozatot kellett aláírnom, hogy átvettem a kártyát, de ezen kívül semmi szerződést nem kaptam. Akkor lesz még egy utam az OTP-hez... köszönöm a választ :)
2014. jan. 10. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!