Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lehetséges, hogy nem kaptam...

Lehetséges, hogy nem kaptam bankszámlaszámot?

Figyelt kérdés
Online igényeltem az OTP banktól junior kártyát, tegnap jött az sms, hogy elkészült és mehetek érte. Kb. egy órája vettem át a kártyámat, viszont a pin kódon kívül semmit nem tudok, nem adtak. Gondoltam be kell lépni az OTP oldalán és ott lesz, de nem. Egyetlen papírt kaptam, amit körbe kell tépni és benne van a pinkód. Nem kérdeztem rá a bankszámla számra, azt hittem azt is feltüntetik a pinkód mellett valahol. Egy szerződést kellett még aláírnom, ezen kívül semmi. Lehet, sőt biztos, hogy én rontottam el valahol, de tudtommal semmi szerződést, iratot nem hagytam ott a bankban, amikor átvettem a kártyát. Van rá mód, hogy megtudjam a bankszámlaszámomat? Ha nincs, akkor persze visszamegyek és érdeklődöm.
2014. jan. 10. 16:53
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha bejelentkezel online ott nem tartalmazza a számlaszámod? Ha van bankkártyád akkor 100000% hogy van számlaszámod is. De ha nem találod hívd fel az OTP-t, de egyébként kéne kapnod "kötvényt" vagyis egy szerződést ahol látszik minden!

Nincs OTP-m nem is lesz soha mert egy elb*szott szar fos hulladék bank! :)

2014. jan. 10. 17:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy kaptál bankszámlaszámot (mármint olyan értelemben, hogy létezik ez a szám).

Amit aláírtál szerződés(eke)t, abból neked is kellett kapnod egy példányt, azon rajta kell, hogy legyen a bankszámla száma. Ha ezt nem találod / nem vetted át / otthagytad, akkor szerintem a legcélszerűbb befáradnod egy OTP fiókba.

2014. jan. 10. 17:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Egy nyilatkozatot kellett aláírnom, hogy átvettem a kártyát, de ezen kívül semmi szerződést nem kaptam. Akkor lesz még egy utam az OTP-hez... köszönöm a választ :)
2014. jan. 10. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!