OTP nél van folyószámlám és meg szeretném szüntetni és azt mondták h menjek vissza 2 nap mulva addig is visszaveszik a kártyám! Mikor terhelik az éves díjakat decemberben? De én ma 31, én meg akartam szüntetni!
Ma 30-a van, és ez a hónap 30 napos...
Az éves díjat akkor vonják le, amikor csináltattad a kártyát. Ha decemberben csináltattad, akkor decemberben, ha májusban, akkor májusban.
3 OTPs számlát szüntettünk meg a közelmúltban.
Ha bemégy, azonnal meg kell szüntetnie a számlát, ha a havidíjakra nincs elég pénz a számlán, akkor azt be kell fizetned. Ha több van rajta, mint a levonandó havidíjak és a pénzfelvétel összege, akkor sem engednek annyit felvenni, hogy nullára kifusson a számlaegyenleged, valamivel többet tartanak rajta, de azt a pénzt már nem látod viszont.
Ezért mi kiszámoltuk, hogy kb mennyinek kell maradnia a számlán, hogy fedezzen mindent, és a többit átutaltuk másik számlára. (az első 2-t egyszerre szüntettük meg, annál mi is szívtunk) Ha nem tudsz hova utalni, akkor vedd fel kártyával, vagy bankban kp-ben, és utánna mondd meg, hogy meg akarod szüntetni a számlád. Tőlünk a bankkártyákat sem vették el.
Amúgy majdhogynem "meglincseltek", hogy meg merjük szüntetni. Az 5 perces ügyintézés előtt fél órás "fejmosást" kaptunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!