Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP nél van folyószámlám és...

OTP nél van folyószámlám és meg szeretném szüntetni és azt mondták h menjek vissza 2 nap mulva addig is visszaveszik a kártyám! Mikor terhelik az éves díjakat decemberben? De én ma 31, én meg akartam szüntetni!

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 08:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Ma 30-a van, és ez a hónap 30 napos...

Az éves díjat akkor vonják le, amikor csináltattad a kártyát. Ha decemberben csináltattad, akkor decemberben, ha májusban, akkor májusban.

2009. nov. 30. 08:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Megszívattak,semmi 2nap nincs.A folyószámlát azonnal meg lehet szüntetni.
2009. nov. 30. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:

3 OTPs számlát szüntettünk meg a közelmúltban.

Ha bemégy, azonnal meg kell szüntetnie a számlát, ha a havidíjakra nincs elég pénz a számlán, akkor azt be kell fizetned. Ha több van rajta, mint a levonandó havidíjak és a pénzfelvétel összege, akkor sem engednek annyit felvenni, hogy nullára kifusson a számlaegyenleged, valamivel többet tartanak rajta, de azt a pénzt már nem látod viszont.

Ezért mi kiszámoltuk, hogy kb mennyinek kell maradnia a számlán, hogy fedezzen mindent, és a többit átutaltuk másik számlára. (az első 2-t egyszerre szüntettük meg, annál mi is szívtunk) Ha nem tudsz hova utalni, akkor vedd fel kártyával, vagy bankban kp-ben, és utánna mondd meg, hogy meg akarod szüntetni a számlád. Tőlünk a bankkártyákat sem vették el.

Amúgy majdhogynem "meglincseltek", hogy meg merjük szüntetni. Az 5 perces ügyintézés előtt fél órás "fejmosást" kaptunk.

2009. nov. 30. 09:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Az OTP-s számlám megszüntetésénél nekem is nagy önuralomra és határozottságra volt szükségem. Nagy varázslók az ottani ügyintézők. Szerintem is bepaliztak.
2009. nov. 30. 19:41
 5/6 A kérdező kommentje:
LÁtom ti is "jó" véleménnyel vagytok erről a bankról...eszméletlen mekkora egy retek...köszi az infókat
2009. dec. 1. 10:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a hitelkártyámat szüntettem meg ennél a banknál máj. 27-én. Raktam a folyószámlámra pénzt, hogy a tartozást onnan le tudják vonni, meg is mondta az ügyintéző, hogy mennyit fognak. Direkt megkérdeztem, hogy ha azt levonják, akkor minden rendben, semmi tartozás a továbbiakban? Igen, persze. Csak éppen egy hónappal később megint levontak a folyószámlámról majdnem 7ezer forintot, a hitelkártya miatt. Hívtam az ügyfélszolgálatot, semmit nem tudtakmondani. Bementem az otp-be, ott azt mondták, hogy a hitelkártya éves díját vonták le máj. 28-án + a kamatok. A hitelkártya éves díja a hitelkártya használatra vonatkozik tudomásom szerint. De mivel az ügyintéző 27.-én kettévágta a kártyát, akkor milyen kártyára vonták le az éves használati díjat? Reklamáltam az ügyfélszolgálaton e-mailben, még nem jött válasz.
2010. jún. 30. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!