Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Bankautomatán keresztüli...

Bankautomatán keresztüli készpénzes számlafeltöltés hogy működik (OTP)?

Figyelt kérdés

Teljesen kezdő vagyok e téren.

Egy OTP-s bankautomatába behelyeztem a kártyám, kiválasztottam a készpénzbefizetés opciót, majd beraktam a pénzt. Ennyi történt.

Semmi borítékozás, se semmi, mint olvasható több helyen, hogy így zajlik. Ez gond?

Ha jól csináltam mikorra kell a pénznek megérkeznie?

Hol tudom online megnézni mennyi pénz van épp a számlámon?

Visa Electron

#készpénz #OTP #ATM #bankautomata #számlafeltöltés
2014. jan. 6. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:

hát ... arra vártál, hogy ad egy borítékot az automata, hogy abba rakd a lóvét? ... borítékban kellett volna bedobnod, de reménykedj, hogy így is jó lesz

ahhoz, hogy a számládra kerüljön a pénz az automatát ki kell nyitniuk, ezt nem tudom naponta megteszik-e, vagy csak ha jelez, hogy fogytán van benn a kivehető lóvé

ellenőrizni meg itt tudod, ha van ilyened: [link]

2014. jan. 6. 18:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Azt olvastam több helyen is, hogy az automata kiad egy borítékot.

Egyébként nem sok pénzről van szó. Csak próba gyanánt csináltam :)

2014. jan. 6. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!