Mit tud velem tenni a Diákhitel központ ha nem fizetem vissza a hitelt?
Nekem unokatesóm ergó felvette az egész diákhitel 1-et, a 3 év alatt másfél millio-két millió körüli tartozása volt, nem tudom pontosan, 4 éve diplomázott, úgyhogy azóta kamazotik rendesen. de kiment külföldre dolgozni. bevan jelentve ott, de egy forintot sem fizetett vissza és eddig senki nem találta meg... szerintem rengetegen csinálják ezt, nem kell ezen meglepődni. a diákhitelek nagy része sose lesz kifizetve.
az előfordulhat, hogy később megváltoznak a szabályok és bevezetnek olyat, hogy az EU-n belül megkeresnek de jelenleg ilyen esetről sztem senki nem hallott még, úgyhogy biztonságos azt feltételezni, hogy a jelenlegi körülmények között semmit nem fognak veled csinálni ha kimész külföldre és nem fizeted vissza.
ja, hat aki elhiszi hogy az elkovetkezo hatvan evben amennyit meg velhetoen elni fog, nem talalnak ki semmit hogy EUn belul legalabbis be lehessen hajtani a kovetelesesket, az ne fizesse vissza.
De amint megoldjak, marpedig elobbutobb megoldjak, mar nem felmilliot kell majd visszafizetned, hanem milliokat, mert irdatlanul megnovekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!