Nagy bajban vagyok, mert szükségem volna 200 ezer ft szerdáig, az a nap a határidő, nem tudok bankból kölcsönt igényelni. Sajnos-ismertek esetleg valaki aki segítene nekem ebben? Tudtok ajánlani egy embert aki ezzel foglalkozik?

Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 15:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát sztem azzal h itt fórumozol, nem mented meg magad, inkább az apeh-al kéne közölnöd h egyszerűen nincs pénzed addig, a könyvelőt meg jelentsd fel, uzsorásoktól ne kérj pénzt mert olyan helyzetbe kerülsz h sohasem mászol ki belőle!
2009. nov. 30. 07:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Tényleg furcsa, hogy valaki a monitortól vár segítséget. Nem igazán hiszem, hogy ez jó helyszín erre vonatkozóan. [Nem mondom, hogy lehetetlen.]

Bennem csak egy kérdés merült fel: Ok, találsz valakit, aki segít neked most 200e Ft-tal, nem uzsorásként, baráti jó szándékból, és egy hónap múlva kell visszaadnod. Akkor egy hónap múlva ismét lesz egy ilyen kérdés?

Az APEH határidőknek egyetlen retorziója van: a késedelmi pótlék. Inkább vállald be, hogy egy hónapot csúszol, és megszerzed ez alatt a pénzt, semmint tényleg ötvenes kamatra szedj fel uzsorakölcsönt.

APEH felé jó tartozni. Mert elég hosszan elnyúlik a végrehajtási folyamat. Tehát BŐVEN van időd arra, hogy rendezd az elmaradásod.

Azt megkérdezhetem, hogy melyik adónemre tartozol?

2009. dec. 2. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!