Ez úton szeretném megköszönni az OTP Banknak, hogy én kb.300 Ft/utalás árun tudok pénzt küldeni, de ŐK képesek voltam 36 Ft kamatot adni egész évre! Csodálatos, hogy nekem a kölcsönkért összeg 1,3X-át kell visszafizetnek. :-) ?
"Megnéztem az volt kiírva, hogy tranzakciós díj!!!"
Ezt írtad. Akkor?
Eseti megbízások költsége
Akkor biztos így hívják!
Válts bankot vagy számla csomagot.
30 forintért hogyan lehet utalni OTP-ben? Az extra jó. Gondolom cserébe a havi díj nem olcsó... :-(
"30 forintért hogyan lehet utalni OTP-ben?"
10000Ft utalása NET számlacsomaggal. 0,3% a díj, nincs minimum díj (ha ide érkezik a jövedelem, és van bejelentkezés az interneten, akkor kedvezményes a számlavezetés - így az egyik legolcsóbb bankszámla Magyarországon).
Ja a net számla csomagot ismerem. De én azt hittem akár 300 ezret is 30ft utalni neked otpnél.
Legolcsóbb amúgy az ahol semmi díj nincs, de az nem az OTP. És sajnos már máshol se lehet indítani új számlát, de akinek volt ingyenes maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!