Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Paypal aktiválás? (lent...

Paypal aktiválás? (lent hosszabban)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Előre is elnézést, ha esetleg értelmetlen lenne a kérdésem, de sem az angol nyelvtudásom nem az igazi, sem a Paypal ismeretem. Tehát létrehoztam egy ilyen fiókot, mert szeretnék az ebayről vásárolni, viszont aktiválni kell, ahová majd egy kódot kell beírni. A kérdés az lenne, hogy azt hova fogom megkapni? A paypalen fogja jelezni, esetleg emailben, vagy egyéb helyen? A másik problémám pedig, hogy hogyan teszek rá pénzt? OTP-s számláról lehet-e rá utalni, vagy kifejezetten a paypalre kell valahogyan rátenni? És ígérem, az utolsó kérdésem következik... A paypal maga váltja át a pénznemet? Bár ez lehet egyértelműnek kellene, hogy legyen, de teljesen új még nekem ez a dolog. Nézegettem ehhez hasonló kérdéseket, de úgy gondoltam, könnyebben átlátom, ha valaki ide leírja, aki ért is hozzá.

NAGYON KÖSZÖNÖM a segítőkész hozzászólásokat!

2013. dec. 18. 18:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!