Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tudná ezt nekem valaki értelme...

Tudná ezt nekem valaki értelmezni?

Figyelt kérdés

Ezt az üzenetet kaptam bankszámlakivonatom mellé:

Nemzetközi átutalások tárgyévi teljesítése

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tárgyévi teljesítésre nemzetközi tranzakciókat az OTP Bank Nyrt. az alábbi elindítási határidők mellett tud feldolgozni:

- Normál (EGT-n belüli euró és SEPA átutalások): 2013. december 30. 14:00 óra

- Normál (EGT-n kívüli átutalások bármely pénznemben, valamint EGT-n belüli nem euró átutalások): 2013. december 23. 14:00 óra

- Sürgős átutalások: 2013. december 30. 14:00 óra

- Euró expressz átutalások (euróban vezetett devizaszámla terhére euróban benyújtott sürgős átutalások): 2013. december 31. 12:00 óra

OTP Bank

2013. dec. 18. 10:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezeknek a szolgáltatásoknak az ünnepek miatt megváltozik a napi rendszeres eddigi megszokott fogadási-továbbítási-teljesítése rendje. Erről tájékoztatják az ügyfeleket, aki ilyesmi tranzakciót tervez, vegye figyelembe a közölt időpontokat.

Egyéb teendő ezzel nincs.

2013. dec. 18. 11:10
 2/3 anonim válasza:
de most ez azt jelenti, hogy addig nem utalhatok külföldi számlára pénzt, vagy utalhatok de csak az adott időpontban fog megérkezni?
2013. dec. 19. 16:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, utolsó, én is ezt szerettem volna megtudni.
2013. dec. 21. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!