Ha fél évvel ezelőtt az OTP-nél nyitottam egy bankszámlát, de azt nem aktiváltam be, ergo soha nem is használtam, akkor kell-e valaha is majd fizetnem érte?
Számlát nyitottál akkor van. Nincs beaktiválás. Nem létezik ilyen.
Ha van havi zárlati díj, akkor azt minden hónapban vonják. OTP Juniornál valószínű (nem biztos), hogy nincs.
De a számla él ha aláírtad a szerződést.
A kártyánál van, hogy külön aktiválni kell.
A számla után ha van díj vonják és ha van kapcsolódó szolgáltatás azután is.
A 2. válaszoló vagyok.
Ne haragudj, de elolvastad amit írtam.
A számla él, ha aláírtad a szerződést.
Ha van havi zárlati díja (nem tudom, hogy van-e), akkor azt vonják minden hónapban.
Ha egyéb szolgáltatás is van hozzá, aminek van díja, akkor azt is.
Miért nem kérsz hozzá netbankot? Az ingyen van.
Vagy érdeklődj a fiókban.
Legfontosabb információk Junior Számla 7-14 éveseknek: [link]
Legfontosabb információk Junior Számla 14-24 éveseknek:
Jelenlegi díjak felsorolása:
Nem garantált, hogy később is díjmentes marad a számlacsomagban az, ami most díjmentes, illetve aminek most díja van benne, annak is emelkedni fog a díja (infláció, üzletpolitikai döntés és a kormány adóemelései miatt.)
Ha nincs rá szükséged és megszüntetnéd, magánszemélyeknek kötelezően díjmentes a számlamegszüntetés, ha a számlanyitástól kezdve egy éven belül megszünteted. Egy év után a bank aktuálisan meghirdetett számlazárási díját kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!