Cofidis személyi kölcsönt szeretne felvenni a párom?
Te nem lehetsz adóstárs, mert gyeden vagy. 2012. jan. 1 óta gyeden lévő sem vehet fel hitelt és nem lehet kezes és adóstárs sem!
Legalábbis nekem az OTP-ben ezt mondták, mikor rákérdeztem, és a párom hitelt szeretett volna felvenni!
Hitelre csak a legbutább emberek vesznek napelemet, aminek a megtérülése amúgy is elég hosszadalmas. Ráadásul pont a tél közepén? Normális a párod? Nem írtad el a fizetését 1 nullával? Korrekt összeg esetleg 47 000Ft?
Párod és nem a férjed? A gyerekek közösek, vagy a tieid? Sok gyerekes anyát becsapnak a szélhámosok, a ti történetetek elég gyanúsan hangzik...
A napelem 3KW-os rendszer már 1 millától kapható, spóroltok 3 hónapot csak az ő fizetéséből és meg is van. Persze, ha tényleg van fizetése és nem elírtad az összeget! Válaszolnál erre az egy kérdésre legalább:
Miért pont tél közepén kell a napelem mindenáron???
A 6-os válaszolónak üzenem: Bocs, ha valamit félre írtam. A párom a férjem, és nem szélhámos, nagyon szeretjük egymást. A gyerekeink közösek és a 3. baba is közös. A fizetését sem írtam el, mert 470.000 ft a fizetése+ a családi+ a gyedem, de van a házra hitel. Nem 3 KW lesz a tetőn, hanem 4,5 KW. Január végén jönnek felrakni, és azért mert tavasszal hasznosabb, mint a legnagyobb melegben nyáron. Ezt ne kérdezd miért mert én annyira nem értek hozzá, de akik felrakják azok már csak jobban tudják mert értenek hozzá, na meg a férjem is ért hozzá egy kicsit mert villamosmérnök és nagyon is ért a szakmájához.
A hitel meg jó lenne most mert a terhességem miatt nem tudunk annyit félre rakni, kevesebb törlesztőrészletet fogunk fizetni, viszont villanyszámlát márciustól már nem. (Az Émásznál kell 2 hónap átfutás) Elcsúszni meg még egy hitellel sem csúsztunk még el. Ma reggel már amúgy megoldódott a dolog. Tényleg nem kellek hozzá, mert nem lehetek. Köszönöm a többi "értelmes" emberek hozzászolásait.
Mennyiért veszitek a rendszert?
(Nem vágom ezt a mindenképpen hitelből mentalitást, tudom ezzel a gondolkodással sokakat megbotránkoztatok, de én inkább spórolok a hitel helyett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!