Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Lejárt személyigazolvánnyal...

Lejárt személyigazolvánnyal vehetek át a utalványt a póstán?

Figyelt kérdés

Hátha nem nézik ,mert dec 3. án lejárt nagyon nincs rá pénzem igy karácsony előtt!!

És várok utalványt az önkormányzattól ,és mi van akkor ha épp nem vagyok itthon mert elmentem vásárolni a gyerekekkel!??

2013. dec. 10. 22:13
 1/3 anonim ***** válasza:
tőlem még iratot sem szoktak kérni. de elég ha mást mutatsz,ha észreveszik,hogy lejárt,pl. a jogsidat
2013. dec. 10. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha észreveszik, biztosan nem fogadják el.
2013. dec. 10. 23:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Utalvány esetében ha nem kérik el azt elég nagy baj, mert akkor annyi erővel nekem is kifizethetnék. Ha nem veszik észre megúsztad, ha észreveszik nem adják oda a pénzt. De helyette ha van jogsid/útleveled az is jó lakcímkártyával.
2013. dec. 11. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!