Melyik bankban érdemes számlát nyitni? OTP vagy Erste?
Erste 10.000.-Ft-al támogatja, ha ott nyitsz számlát és oda utalod a munkabéred pár hónapig. Ha diák vagy, akkor is sokkal olcsóbb a havi számlavezetési díj.
Ha soha nem veszel ki pénzt, vagyis nem érdekel, hogy van közelben ATM), akkor válaszd a Gránit Bankot vagy az AXA-t.
# 3:
"Ha soha nem veszel ki pénzt, vagyis nem érdekel, hogy van közelben ATM), akkor válaszd a Gránit Bankot vagy az AXA-t."
A Gránitnál valamennyi magyarországi ATM-ből egységes áron vehetsz fel készpénzt, a jelenleg elérhető számlák esetében 1-2 alkalommal csak a 0,6%-os tranzakciós adót megfizetve.
Attól függ, hány éves vagy, a fizetésed is ide kéred-e, és milyen formában szeretnéd használni a számládat. No és, hogy szeretnél-e a bank más szolgáltatásaira is kedvezményt. Szerintem OTP, és a fenti szempontok szerint Jump, Tempo, Net, vagy Simple számlacsomag.
Most pl. mindegyik számlacsomaggal díjmentesen nyithatsz lakástakarékot is.
Amiket írtál arra az Erste is tökéletesen megfelel.
Milyen kártyád van? Visa Electron? Az tökéletes erre a célra.
A PayPal alatt ha esetleg véletlenül PayWave-t értettél, akkor az új kártyák amelyeket az Erste a diákszámlához ad már ilyenek.
Az Erste a diákszámlák közül a legolcsóbbat kínálja.
SMS nem tudom, hogy ingyen van-e. Már nem vagyok diákszámlás. De ha nem is ingyen van, biztos nem drágább a többinél, sőt inkább olcsóbb.
A netbankja szerintem nagyon jó. A kártyák chipesek régóta, az elérhető legnagyobb biztonságot garantálja. (Bár manapság már szinte minden hazai bank ilyet használ.)
Ami nagyon jelentős, hogy az Erste-nél 26 éves korig lehet diákszámlád.
OTP-nél 24-ig. Az a két év nem kevés.
Egyébként miért gondoltad, hogy az Erste nem nyújtja azokat amiket felsoroltál. Vagy azokat mint az OTP?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!