Hogyan tudom díjmentesen lekérdezni, hogy akár paaszív vagy aktív BÁR listára tettek-e?
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 10:00
1/6 anonim válasza:
Állítólag akit BAR listára tesznek annak levélben meg is írják..Ha nem értesítettek akkor próbálkozz úgy,hogy menj be a bankodba,és kérdezz meg,hogy kaphatsz-e hitelt..Ha BAR listás vagy akkor elutasítanak,és reklamálhatsz is,hogy téged nem informáltak...
2/6 anonim válasza:
A számlavezető bankodnál kell érdeklődnöd. Ha jól tudom,egy Tudakozványt kell kitöltened. Ők lekérdezik és pár nap,hét múlva lezárt borítékban átveszed tőlük a választ! Nem értesíti minden bank az ügyfelet,tapasztalat!
3/6 A kérdező kommentje:
Van hitelem az OTP-nél, nem tudtam fizetni,ezért egy tartozásrendező kölcsön keretében fix havidíjjal fizetem.Az ő belső rendszerükben ez miatt 1,5 évig nem kaphatok hitelt.
Nem is érdekel, de más banknál már kiváltanám a meglévő hitelemet, csak félek hogy BÁR listára tettek. Ezért szeretném lekérdezni.
2009. nov. 24. 10:14
4/6 anonim válasza:
Tudakozvány,mint már írtam. Vagy pedig ha meg van a hitelhez minden szükséges dokumentum,menjél be egy bankba,ahol szeretnél hitelt felvenni. Kitöltitek a hiteligénylést és vagy kapsz hitelt vagy pedig közlik,hogy nem,mert szerepelsz a bar listán! Próba szerencse!
5/6 anonim válasza:
Bármelyik bankba bemehetsz, évente 1 lekérdezés ingyenes.
6/6 anonim válasza:
Én már lekértem,mégsem tudtam meg,melyik banknál,miért lettem passziv baros,és meddig vagyok listán.De ha te is kérsz hitelet,mindjárt megmondják,hogy ugysem kapsz..:/)PHa van tehermentes ingatlanod,akkor kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!