AXA Banknál hogy lehet igényelni a havi 2 ingyenes pénzfelvételt?
Megmondom őszintén, a választ a kérdés feltétele előtt megkaptam, de előtte sehol sem lehetett/tudtam rátalálni a neten.
íme a válasz:
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a pénzügyi rezsicsökkentéssel összefüggésben a pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló törvény módosításáról szóló 2013. évi CLXXXIX. törvény értelmében nyilatkozattételre személyesen Régióközpontjainkban illetve iBanq2 internetbanki rendszerünkön keresztül van lehetősége.
Amennyiben iBanq2-on keresztül szeretne nyilatkozatot tenni, írja meg nekünk azt a számlaszámát, melyen a kedvezményt igénybe szeretné venni. Igényét rögzítjük, és december tízedik napjáig iBanq2 postafiókjába megküldjük Önnek a nyilatkozatot és a hozzá tartozó nyilatkozattételi útmutatót.
Tájékoztatjuk, hogy nyilatkozatot csak a számlatulajdonos tehet, így olyan bankszámla számát adja meg, melynek Ön tulajdonosa.
Tájékoztatjuk továbbá, hogy Diákszámlákra vonatkozóan csak Régióközpontjainkban lehet nyilatkozatot tenni, mivel iBanq2 rendszer nem tudjuk biztosítani a törvényes képviselő jóváhagyását.
Üdvözlettel:
Axa Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe
az Axa Bank Europe SA törvényes képviselője
akkor olvasd el még egyszer, magam jártam utána, viszont így másoknak elérhetővé tettem
ez tipikusan olyan kérdés ami hasznos lehet mindenkinek, aki a banknál vezet folyószámlát és szeretne élni a törvény adta lehetőségével
egyébként is, ha rákérdezel a banknál ugyan azt a copy-paste üzenetet fogod kapni pár csak óra delay után ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!