Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az OTP-től szükségem lenne...

Az OTP-től szükségem lenne egy papirra, ingyenesen megkapom?

Figyelt kérdés

Az OTP-től kellene nekem egy fizetési kimutatád amin rajta van hogy a mult honapba mennyi pènt kerestem, ezt a papirt ingyen megkapom vagy fizetni kell érte?

Ès mèg annyit hogy ezt a papirt az internetes fiokon keresztül nem tudom valahogy kinyomtatni??

2013. nov. 26. 21:49
 1/6 anonim ***** válasza:
De igen. Belépsz a Direktbe és megtudod nézni, valamint ki is tudod nyomtatni.
2013. nov. 26. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Bankszámlakivonatot tud adni a bank, amit vagy postán kapsz automatikusan minden hónapban, vagy OTP Direktről tudsz nyomtatni. Lekérdezések, Számlakivonatok, kiválasztod a hónapot, és lekérdezés. Letölt egy pdf-et, amit vagy elmentesz és elektronikusan elküldöd, vagy kinyomtatod.
2013. nov. 26. 23:23
 3/6 A kérdező kommentje:

én nem kapok minden honapba levelet a számlakivonatrol, de akkor majd a honlapon megnèzem ès kinyomtatom.

Köszönöm a segitséget.

2013. nov. 27. 06:40
 4/6 A kérdező kommentje:
Ès ha a honlaprol nyomtatom ki akkor ezt elfogadják a tecsoba, mert hiteligényléshez kellene, ès igy ezt elfogadjàk-e mert ugye nincs rajta aláiràs
2013. nov. 27. 06:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Hiteligényléskor vagy eredeti folyószámla kivonatot kérnek, vagy bank által hitelesített kivonatot. Az OTP, amennyiben Te nem kapsz postán kivonatot, elméletileg az utolsó havit kiadja ingyen, de ha több havira van szükséged, azért már pénzt kérnek (800Ft/db)
2013. nov. 27. 08:12
 6/6 anonim ***** válasza:

"Ès ha a honlaprol nyomtatom ki akkor ezt elfogadják a tecsoba, mert hiteligényléshez kellene, ès igy ezt elfogadjàk-e mert ugye nincs rajta aláiràs"

Amit postán kapsz, azon sincs aláírás, de rajta van, hogy aláírás nélkül is érvényes.

2013. nov. 27. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!