Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tényleg szigorodtak most a...

Tényleg szigorodtak most a banki feltételek? Miben? Mi kell ahhoz hogy most lakáshitelt tudjak felvenni? És melyik banknál járok jobban anyagilag? Milyen hitellel?

Figyelt kérdés
Meglévő lakásomat a fészekrakó program keretében vettem meg.OTP-nél. A válság miatt 100%-osan emelték meg a hitelemet.A lakást eladnám , a hitelt vissza fizetném belőle és inkább vennék 1 másikat lakást, másik banknál forint alapu hitelre, hogy ettől megszabaduljak és mert amugy is szeretnék kimenni a tömből egy kertes házba. Várom a tapasztalatokat.
2009. nov. 20. 07:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Keress fel egy Credithill-irodát, ők pontos felvilágosítást tudnak adni a lehetőségeidről, megkeresik a számodra legkedvezőbb bankot, elmondják, hogy a havi rendszeres jövedelmed alapján mennyi kölcsönre számíthatsz. Biztosan számít a havi bevételed, amit leterhelhet a bank, ill. biztosítottnak látja a kölcsön visszafizetését. Én egy adósságkiváltás miatt kerestem fel őket, de már az első tájékoztatás elszomorított. Vmi olyasmit mondtak, hogy a bankszámlámról fizett kölcsön(ök) 10szeresét kaphatom kölcsönként max. 8 évre, de ennyi összeggel nem tudom kiváltani a futó kölcsönöm. Érdemes felkeresni őket, tök hivatalos, udvariasak az ügyintézők, és az összes kérdésedre tudnak válaszolni. Egy beszélgetést neked is megér!
2009. nov. 20. 08:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Államilag támogatott forint hitel csak új lakás vásárlásra, új ház építésre igényelhető. A piaci kamatozású forint hitelek kondíciói sokkal magasabbak, mint a piacon fellelhető devizahiteleké, de természetesen a Te döntésed, hogy mit tartasz elfogadhatónak. Ha érdekel, hogy jelenleg milyen lehetőségeid vannak (nem általános tájékoztatóra gondolok, hanem konkrétumokra, a Te helyzetedre kivetítve), akkor keress meg privátban, szívesen segítek, ráadásul ingyen.
2009. nov. 20. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
neten találsz listát, hogy milyen adatok kellenek ahhoz, hogy valaki kalkulálni tudjon Neked, emailen elküldöd és kalkulálok Neked. Ami pedig szerintem még fontos, hogy miért fizetnél egy hitelügyintéző cégnek, ha ugyanazt vannak hitelügyintézők, akik díjmentesen megcsinálják Neked?.!
2009. nov. 21. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!