Kincstári Takarékjegy Plusz érdemes venni ezt?
"4% kamatra? NEM! Ennél magasabb az infláció, tehát kevesebbet fog érni a pénzed"
Az infláció 0.9% volt legutóbb, ahhoz képest a 4% kifejezetten jó.
Viszont kérdező, hiába éri ez meg, ha van olyan, ami jobban megéri: prémium magyar állampapír. Az 4% helyett 5.2%-ot ad.
De ha lusta vagy elintlzni (azt postán nem, csak államkincstárban lehet - allampapir.hu), akkor a 4% is léyegesen jobb, mint amit a bankok ajánlata (OTPnél 3% körül).
Rohejesek vagytok komolyan a 4-5% eves kamatokkal :))))
Vicc ez az egesz rendszeris!!
Ne legyel mar ennyire egyszeru.... EZ nem valos "inflacio" mivel nem teljesit jobban az orszag csak mestersegessen belepiszkal egy folyamatba rezsicsokkentes aminek ez az eredmenye. Egy latszat dologgal nyomja lejebb az inflaciot ugy hogy mogotte nincs ertek, gyarapodas!!!
Ezert lesz vicces ezek az infalcios szamok/kamatok majd mikor ez a bili kiborul!!
Kicsit olyan ez a rezsicsokkentes vagy arbetiltas mint annak idejen mikor a szocializmusba megmondta az allam mi mennyibe kerulhet fuggetlenul attol, hogy annak mi a piaci ara! Ezek a lufik vagy nevezzuk barminek elobb utobb robbanak es a kisemberek szivjak meg a legjobban! Szoval erdemes rajuk szavazni mindenkeppen ;)!!!
Engem nem erdekel az egesz mert nekem se penzem nincs iylen dolgokba sem pedig szerencsere nem erint a rezicsokkentes "jotekony" oldala... Csak picit duhito mikor a tudatlan ember butasgokat beszel!!!
Jönnek a választások, úgy kell alakítani a dolgokat, hogy a statisztikában szép számok szerepeljenek. "Magyarország jobban teljesít", és nem számolnak a hosszú távú következményekkel pl. közmunkaprogram. Arra alapozva mindent, hogy az emberek birkák, és úgyis bekajálják. És tényleg... :(
Churchill mondta: "Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam."
"Ezek a lufik vagy nevezzuk barminek elobb utobb robbanak es a kisemberek szivjak meg a legjobban! Szoval erdemes rajuk szavazni mindenkeppen ;)!!!"
Kisemberként havi 11 ezer Ft-tal kevesebb rezsit fizetek a kormány miatt. Ez évi 132 ezer Ft!
MSZP alatt SEMMI csökkentés-segítés nem történt, 8 teljes év alatt.
Ennyi. Nyilvánvaló, hogy akkor melyikre fogok szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!