Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit jelent az OTP-nél h....

Mit jelent az OTP-nél h. eseti megbízások költsége?

Figyelt kérdés
Tegnap a vaterának utaltam 100ft-ot h eladhassak,és levot 190ftot is erre az eseti megbízások költségére... otp junior kártyám van,azt mondták ingyenes az átutalás,nem szeretem ha hülyének nézik az ügyfelet:-(
2009. nov. 19. 13:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is elegem van pedig még az új Mastercard Online kártyám se érkezett meg, de haverral próbálgattuk az utalásokat bankon belül, Ő 100Ft-ot küldött és 0 levonással, én 300Ft-ot neki és 227Ft-ot vont le Egyszeri Eseti megbízások címszóval!/ tranzakció, ami emelkedhet is!

Aktív díjcsomagba vagyok, ennél úgy reklámozták hogy idézem:

"Korlátlan számú elektronikus átutalás összesen 100 000 Ft-ig

Szolgáltatásunk tartalma

Havonta összesen 100 ezer Ft értékben indíthat tetszőleges számú eseti és rendszeres átutalást internetbanki alkalmazáson, okostelefonja SmartBank alkalmazásán vagy telefonos banki szolgáltatásunkon keresztül, további díjfizetés nélkül."

Hát ennyire ingyenes!

Ez évbe nem hiszem, de köv évbe megszüntetek velük mindent, átmegyek a Takarékba, sajna errefelé más opció nincs.

2019. nov. 16. 09:07
 12/12 anonim válasza:
Ma 3000 Ft-t utaltam, nem OTP-s számlára, és 544 Ft-t vontak le. Ez volt az utolsó utalásom náluk, az biztos...
szept. 29. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!