SOS! OTP-től tegnap kaptam a felszólítást, van már 9000 Ft tartozásom. Okt.31. ig junior szlás voltam, de azt kikapcsolták mivel már betöltöttem a 24-et, igy azota JUMP számlám van! De tegnap megnéztem és már 8000 Ft mínuszom van! Ilyenkor mivan?
Figyelt kérdés
Ki szeretném fizetni-rendezni. De hogyan lehetne leállitani a kamatozást? Munkanélküli vok, de jövő honaptól megyek közmunkára. Vagy hogyan tudnék valami kedvező megoldást találni, aki tud segítsen, vagy aki ért hozzá, vagy volt már ilyen tapasztalata de kimászott belölle!2013. nov. 13. 18:20
1/4 anonim válasza:
Számlavezetési díj, plusz egyéb díjak az nem kamat. Szimplán tölts rá mondjuk 10.000Ft-ot és akkor plusz 2000be leszel. Mondjuk Okt.31 óta nem tudom miért halmozódott fel 9000Ft tartozás, ezt kérdezd meg a banktól (hacsak nem 2012.) mert akkor érthető.
2/4 A kérdező kommentje:
Szió! azt elfelejtettem, h 2013 idén volt. az a baj h 1 fityifillérem sincs, pedig ha lenne már rég rátettem volna azt az összeget :S Holnap mék be OTP-be ezt megbeszélni
2013. nov. 13. 20:44
3/4 anonim válasza:
Hát csak azt tudod, igazából szerintem már régóta terhelik a számlavezetési díjat csak most kaptál róla értesítőt. A junior számlának is van számlavezetési díja, az sem ingyenes.
4/4 anonim válasza:
A JUNIOR számla ingyenes, de a JUMP már nem, főleg ha nem érkezik jövedelmed. Ha nem érkezik jövedelmed, 886 Ft ellenében (min.1000 ft-os egyenleg esetében) kérheted a számla szüneteltetését, akkor nincs felszámolt díj.
Az elmaradást rendezni kell mihamarabb. Telefonon nem hívtak emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!