Bár listás vagyok. Külföldről szeretnék felvenni hitelt hogy rendezni tudjam az adósaggomat. Lehetséges?
kulfoldrol garantaltan nem fogsz hitelt kapni, mivel egyaltalan nem ismernek, nem ott dolgozol, nem ott fizetsz adot, stb. amint 'megismernek' (ertsd: lekerik a magyar banktol a hitelkepessegedet), azonnal el is utasitanak. szerinted a kulfoldi bankoknal hulyek ulnek?
a te helyzetedben at kene gondolni a kiadasaidat, meg a beveteleidet, nem tovabbi kolcsonoket felvenni a meglevo (es mar megcsuszott) adossagaid rendezesere. adossagspiral mint fogalom mond neked valamit?
Persze nem hülyék. Csak láttam már ilyen fajta hirdetést hogy segítenek hozzá jutni.
Azért is gondoltam ilyenre, sokkal kisebb kamatok miatt.. mint bármelyik "kedves" magyar banknál.Nem a fizetés alól akarok kibújni.(nem is lehet)
pl. 50ezrével fizetném, az nem jó nekik, csak ha 60körül.Azt meg már nem tudom vállalni.Ők azt mondták így 3év lenne, én azt kértem hogy legyen 4 év és kb ugyan ott lehetnénk...Ez persze nekik nem volt jó..
adósságspirál: hogy ha valaki a meglévő hiteleit már csak újabb hitel felvételével tudja finanszírozni..ezzel sincs problémám..
" " jel kimaradt.
természetesen mindennek meg van a maga ára.
Kritizálni azt tudsz, azt már látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!