Szerintetek hol találok olyan embert, aki kölcsönszerződéssel adna kölcsön vad idegen embernek?
Figyelt kérdés
:) hülye kérdés tudom. Valami mecénás félére gondoltam.
Ki akarok jutni külföldre hajóra dolgozni. Két tanfolyamra és eszközökre kellene a pénz.
Hogy miért írtam ide, nem tudom ... :)
2013. okt. 26. 20:08
2/4 anonim válasza:
Persze, csak úgy ad neked kölcsönt, aztán rögtön el is távozol külföldre...
Szép álmok :)
Esetleg ingatlan van vagy valami, amire jelzálogot lehetne rakni?
3/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy magánember nem fog neked hitelezni, ha pedig igen, akkor nem árt gyanakodnod... Max uzsorakamatra.
Akkor inkább próbáld meg hivatalosan, pl. banktól felvenni.
4/4 anonim válasza:
én adnék neked 15%-ra évente, de nem adnád vissza, még akkor sem, ha véletlen meglenne a pénz a visszafizetésre, még nem is mondanád azt hogy nem adod vissza, nekem kéne szólni, erre annyit mondanál, hogy többet ne szóljak a pénzért, majd te fogsz szólni, ha meglesz. És ha ügy tartaná kedved feljelentenél, hogy uzsorázok. Bevinnének, 2 hónapig fogságban tartanának, majd 2 év múlva elítélnének és jól megbüntetnének. Én lennék büntetve, te lennél a tanú ellenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!