Hogyan kell bankot váltani? Előbb lemondani és aztán az új vagy fordítva?
Cibről szeretnék váltani, vagy Erste vagy K&H, esetleg Raiffeisen között vacillálok. Egyetemistaként mindhárom kedvezőbb, mint a Cib. Ám nem tudom mi a menete. Előbb csináljam meg az új számlát és ha már van kártyám akkor mondjam le a másikat vagy fordítva? Kapok ösztöndíjat és mindenhol kártyával fizetek, elengedhetetlen, hogy legyen aktív számlaszámom és kártyám.
Ill fizetni kell a számla felmondásáért? Akkoris, ha azért váltok, mert ők előzőleg egyoldalú szerződésmódosítással, kérdezés nélkül raktak másik csomagba, ami nekem drága?
Köszönöm.
Így van: először csináld meg az újat. Szólj az egyetemen (és mindenhol, ahol kell), hogy megváltozott a számlaszámod. Ezután menj be a Cibbe és szüntesd meg a számlád. Az a lényeg, hogy ne legyél mínuszban, ha van rajta pénz, akkor pedig készpénzben odaadják. Ez a kérdésre a válasz.
Hozzáteszem, hogy én is ott kívánom hagyni, pont ilyen okból. Én mondjuk az OTP-be kívánok visszamenni, a Jump számlacsomag egész ígéretesnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!